Legotillverkning av extraljusfästen

Eijes Avesta AB är en butik, både fysiskt och på nätet, som säljer skog- och trädgårdsmaskiner samt extraljus till fordon på Extraljuskungen.se. Vestelv har i över tio år konstruerat och tillverkat fästen i plåt för montering av dessa extraljus.

På webbshopen Extraljuskungen.se kan både företag och privatpersoner klicka hem belysning till sitt fordon, bland en stor mängd olika slags extraljus. Samtliga extraljus kräver särskilda fästen i lackerad plåt, som Vestelv tar fram. Det handlar om ett tjugotal olika artikelnummer, som alla har olika fästen beroende på hur stora lamporna är.

Från utveckling till tillverkning av fästen

– Samarbetet med Vestelv fungerar jättebra. De hjälper till och utvecklar nya produkter, tar fram produktionsritningar av våra enkla skisser och tillverkar sedan fästena, säger Pelle Roos som är ägare till Eijes och Extraljuskungen. Han fortsätter:

– Ibland har det varit ganska avancerade specialgrejer med särskilt svåra bockningar. En gång trodde de först att de inte skulle klara det, men efter en vecka ringer de och säger att de har löst det, med ett helt nytt specialverktyg som de har tagit fram. Det uppskattar jag, att de verkligen är engagerade och vill lösa utmaningar.

”Vestelv är enkla att ha och göra med och de kan alltid lösa det, från svåra bockningar till panik med leveranser.”

– Det är också skönt att veta att om det någon gång blir fel i produktionen, ja då fixar de det också. Då tar de hand om de gamla och kör upp ett nytt gäng som fungerar. Det är aldrig något krångel, säger Pelle Roos.

OM EIJES

Gör: Säljer skog-och trädgårdsmaskiner samt extraljus till bilar
Finns i: Avesta och på nätet
Grundades: 1992
Anlitar Vestelv för: Tillverkning av fästen till extraljus

Rulla till toppen